ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ  (Z-MAX GPS)

Το τελευταίο προϊόν της παγκόσμιας πρωτοπόρου στο χώρο του GPS Thales Navigation, είναι οι δέκτες της σειράς Z-MaxTM οι οποίοι θέτουν ψηλά τον πήχη σε θέματα ευελιξίας, αποδοτικότητας και παραγωγικότητας στις Τοπογραφικές εργασίες.

 

Οι δέκτες Z-Max ενσωματώνουν ασύρματη τεχνολογία BluetoothTM μεταξύ του δέκτη GPS και του χειριστηρίου, εξαλείφοντας πλήρως την ύπαρξη πάσης φύσεως καλωδίων. Επιπλέον, οι δέκτες Z-Max είναι κατασκευασμένοι από μαγνήσιο με φιλοσοφία αποσπώμενων τμημάτων (modules), επιτρέποντας στους χρήστες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, πχ. επιλέγοντας το σύστημα επικοινωνίας (GSM ή/και UHF), καθώς επίσης και τη χωρητικότητα της ενσωματωμένης μπαταρίας.

 

Το Ζ-Μax Surveying System αποτελεί ένα στιβαρό (MILSTD‑810F), αδιάβροχο (IP54 for moisture) σύστημα GPS δύο συχνοτήτων σχεδιασμένο να παρέχει στους τοπογράφους μηχανικούς ακρίβεια εκατοστού σε πραγματικό χρόνο γρήγορα και αποτελεσματικά. Στο δέκτη ZMax ενσωματώνεται state-of-the-art τεχνολογία με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η παγκόσμια βιομηχανία ηλεκτρονικών του χώρου, προσφέροντας το καλύτερο και καθαρότερο GPS σήμα της αγοράς (Z-TrackingTM). Με την τεχνολογία ADAPTRTKTM δουλεύετε γρήγορα και αξιόπιστα χωρίς περιττές αναμονές εκεί που όλοι οι άλλοι σταματούν.

 

H απόσταση που μπορεί να απέχουν οι δέκτες Z-Max στις RTK εφαρμογές φτάνει και τα 50Km με το προσφερόμενο UHF radio link 4W, χωρίς repeater, διατηρώντας ακρίβεια της τάξης του εκατόστου.  Η δυνατότητα αυτή είναι μοναδική για τους δέκτες Ζ-Max καθιστώντας τους παγκόσμιο πρότυπο και βασίζεται την τεχνολογία ADAPT-RTKTM που έχει αναπτύξει η THALES Navigation.

επιστροφή σε:  εξοπλισμό / κεντρική σελίδα