ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ  (Z-XTREME GPS)


Ο δέκτης GPS Z-Xtreme είναι ένας ανθεκτικός, αδιάβροχος δέκτης 2 συχνοτήτων (L1+L2), σχεδιασμένος για να παρέχει στον μηχανικό μέγιστη ακρίβεια εντοπισμού θέσης, σε μία ποικιλία συνδυασμών χαρακτηριστικών του συστήματος που επιθυμεί.

Z-Xtreme: Άμεσο-RTK™

(0 χρόνος αναμονής τελείωσε)

 

 

Το Ashtech Z-Xtreme συνδυάζει τους τελειότερους αλγόριθμους και ένα ολοκαίνουργιο hardware που μειώνει δραματικά τον απαιτούμενο χρόνο επίλυσης της RTK ασάφειας φάσης, διατηρώντας πάντα την εξαιρετικά αξιόπιστη και υψηλή ακρίβεια. Πιο συγκεκριμένα, αρκούν 2 δευτερόλεπτα για την επίλυση της ασάφειας φάσης με επίπεδο εμπιστοσύνης 99,9% και απαραίτητη τη λήψη σήματος από τουλάχιστον 6 δορυφόρους! Επίδοση που καθιστά το Z-Xtreme πρωτοπόρο σύστημα που θέτει νέα standards στον ανταγωνισμό.

Z-Xtreme

(Σκληρή θήκη για έναν δυνατό δέκτη)

 

 

To Ζ-Xtreme διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως αφαιρούμενη μπαταρία Li-Ion, PCMCIA κάρτα μνήμης 16MB, που τοποθετείται πίσω από ασφαλώς προστατευμένη θύρα, πλήρη LED display και φιλικά προς το χρήστη κουμπιά, χωρίς να θυσιάζει ούτε στο ελάχιστο δύναμη, αντοχή και κορυφαία ποιότητα.

Z-Xtreme

(Ισχύς για εργασία όλη τη μέρα)

 

 

Οι μπαταρίες είναι σημαντικό θέμα για τοπογραφικές εργασίες με GPS και -σίγουρα- δε θα πρέπει να αποτελούν περιορισμό. Με άλλα συστήματα, είναι πολλές φορές απαραίτητο να αγοράσετε πολλές μπαταρίες για να τις αλλάζετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η εσωτερική μπαταρία του Z-Xtreme κρατάει όλη μέρα με μία μόνο φόρτιση, ελαχιστοποιώντας έτσι το κόστος για την εργασία πεδίου.

ZX-Solutions™ and ZX-SuperStation™

(Ό,τι χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε γρήγορα τη δουλειά σας)

Από τα post-processed συστήματα όπως το ZX-Solutions, μέχρι τα τελειότερα RTK συστήματα όπως το ZX-Superstation, ο δέκτης Z-Xtreme είναι η καρδιά του συστήματος, παρέχοντας ακρίβεια και αξιοπιστία. Συνδυάζοντας δέκτη τεχνολογίας αιχμής με γνωστά radio modem της Pacific Crest και data collector, τα προϊόντα της Ashtech σας επιταχύνουν τις εργασίες.

Ranger 200C

επιστροφή σε:  εξοπλισμό / κεντρική σελίδα